Lige nu eller om lidt...

Der sker hele tiden noget spændende her på Læsø Saltsyderi. Her prøver vi at følge med, så godt det kan lade sig gøre i en travl hverdag...

December 2016

Julesalt - spar 20 %

Traditionen tro skal der hentes julesalt på Saltsyderiet i december måned. Så onsdag d. 7. december er butikken åbent fra kl. 10.00 til 14.00, hvor der er kan spares 20 % på alle vores varer i butikken.

Vi fjerner faktisk momsen for en dag og det må da siges at være et godt tilbud.

Der er selvfølgelig gratis saft, kaffe og æbleskiver til alle.

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen

Saltsyderne

 

Oktober 2016

Læsø Salt A/S har fået ny direktør

Læsø Salt har fra 1. oktober fået ansat Jeppe Ladefoged son ny direktør.

Jeppe Ladefoged, Fynbo og landbrugsuddannet, har de sidste 10 år været driftsleder på godset Gyllingnæs ved Odder, hvor han har været med til at udvikle "brandet" bag "De 5 Gårde", et samarbejde om produktudvikling mellem godserne Gyllingnæs, Constantinborg, Frijsenborg, Wedelborg og Schackenborg.

Jeppe, der er 59 år, har desuden stor erfaring indenfor både økonomistyring og personaleledelse, idet han i hele sin karriere har været forvalter eller driftsleder på større godser. Han har nu bosat sig på øen med sin kone Henriette og glæder sig til at lære Læsø Salt at kende, inden der skal sættes nye initiativer i gang. Parret har 2 voksne sønner og hele familien er i fritiden tosset med golfsporten.

 

Læsø Salt nomineret som årets lokale vare i COOP Danmarks konkurrence - stem her og vind

Maj 2016

Læsø Salt gået videre til finalen i Årets lokale vare i COOP

For en måned siden var vi stolte over at være udvalgt som én ud af 126 lokale varer for vores jubilæumsalt-bøtte. Nu er vi gået videre som vinder af Nordjyllands region, og skal deltage i finalen med 8 andre produkter. 

Vinderen af Årets Lokale Vare 2016 bliver udråbt af et dommerpanel bestående af bl.a. Judith Kyst og kokkene Claus Holm og Christine Bille Nielsen ved en festlig finale onsdag 1. juni. Men også forbrugerne har noget at skulle have sagt i afgørelsen og kan frem til 19. maj sætte en stemme på et af produkterne på www.cooplokalevarer.dk.

 

Stem på årets lokale vare med COOP her >

Læsø Salt fejrer 25 års jubilæum

April 2016

Læsø Salt fejrer 25 års jubilæum 5. juni 2016

5. juni er det 25 år siden Læsø Salt blev etableret - det fejrer vi med en hel dag i saltets tegn.

Klik her og se programmet for jubilæet >

Februar 2016

Jubilæum og ny driftsleder - 2016 bliver et stort år for Læsø Salt

2016 bliver et historisk år for Læsø Salt. 5. juni fejrer vi vores 25 års jubilæum, og i løbet af sommeren skal vi også sige farvel til Bent Hesthaven og goddag til en driftsleder...

Læs mere om Saltets 2016 her >

December 2015

Julesalt - spar 20 %

Traditionen tro skal der hentes julesalt på Saltsyderiet i december måned.

Så onsdag d. 9. december er butikken åbent fra kl. 10.00 til 14.00, hvor der er kan spares 20% på alle vores varer i butikken.

Læs mere om julesalt her >

September 2015

Læsø Salt i nyt samarbejde med Werners Gourmetservice

Vi har indledt et samarbejde med det svenske firma Werners Gourmetservice om at distribuere op til 10 ton Læsø Salt til svenske forbrugere og professionelle aftager som restauranter og cateringvirksomheder.

Maj 2015

Læsø Salt byder velkommen til Åben Ø 30. maj 2015

Læsø Salt byder velkommen med rundvisning, fortællinger, ægte Læsø Salt og muligheden for at gå en tur i de smukke omgivelser. Der er diverse boder og salg af pandekager, kaffe, the og vand. Læsø Salt holder åbent lige fra 9 - 21 - nogle af boderne er dog kun åbne fra 10 - 16.

Til gengæld tilbyder Rønnerbussen særture dagen igennem ud over vores skønne udsigt...

Læs mere om Åben Ø her