Fremtiden for Læsø Saltsyderi

Fremtiden tegner lys for Læsø Saltsyderi. Virksomheden er velkonsolideret. Vi har to gode og efterspurgte produkter i form af dels saltet, dels fortællingen bag, og endelig har vi en række loyale medarbejdere, som hver dag yder en stor indsats på en ikke helt almindelig arbejdsplads med Danmarks smukkeste horisont i baghaven...

Visionerne

Læsø Saltsyderi blev i 2013 udskilt økonomisk fra Læsø Kur. Der er nu i tæt samarbejde med bestyrelsen lagt en strategi, som sigter på en årlig vækst på ca. 10 %. 

Læsø Salt er en solid og selvfinansierende virksomhed, funderet på Læsøs enestående salthistorie, nordens "hvide guld" - Læsøfolkets sjæl.

Der er desuden lagt op til, at Læsø Saltsyderi også fremover anvender en del af sine markedsføringsmidler til en generel profilering af hele Læsø ud fra den betragtning, at hele øen har glæde af besøgende gæster.

Saltskærme

Som noget helt nyt kan du nu på Læsø Salt via "40” TV skærme, se små film med optagelser om saltfremstilling på virksomheden. Den ene skærm er opsat i den gamle sydehytte med supplerende optagelser fra saltsydeprocesserne og især dem, som ikke umiddelbart kan ses af publikum i dag. I mellem foredragene kører skærmen nonstop med 3 minutters intervaller.

Den anden saltskærm kan ses udefra gennem ruden til naturhytten Her vises film med et bredere indhold om Læsø.