FORSIDE| OVERNATNING | OPLEVELSER PÅ LÆSØ
Faciliteter SydehytterPandekagehusetSaltbodenLegepladsMinipanderLejrskole
Et døgn på saltetUdgravningerEt år på saltet
Pandekageboden Læsø Salt engros
Fotogalleri
Info

OPLEVELSER

Sydehytterne.:
Når man kommer ind på pladsen ved sydehytterne, ser man, at hytterne er bygget forskelligt. Grunden til det er, at hytterne er rekonstruktioner efter arkæologernes udgravninger.
Læs mere

 
     

Pandekagehuset:
Du kan købe vore hjemmebagte pandekager, kaffe, te, saft, fadøl m.m. i Pandekagehuset i skolernes ferier - sommer- og efterårsferien.
Læs mere

 
     

Saltboden: 
På Læsø Saltsyderi har vi en saltbod, hvor vi sælger saltet og saltkar i keramik og træ.
Læs mere

 
     

Legeplads:
Vi har prøvet at lave en legeplads i en lidt gammeldags stil. Vi har de gode gamle stylter, som både børn og voksne har stor fornøjelse af. Der er balancebomme, klatretårn, gynger (også én til babyer), sandkasse, legehus - for ikke at glemme vores elskede slibesten og lidt mere.
Læs mere

 
     

Minipander:
Prøv at syde dit eget Læsøsalt på vores udendørs minipandeanlæg. Med en grundig vejledning fra en medarbejder, har du efter en lille time ca. 200 gr. sydesalt, som du selv skal hjem og tørre.
Læs mere

 
     

Ny aktivitet - lav dit eget røgsalt:
Læsø Salt har fået en lille røgovn så du nu kan lave dit helt eget friske røgsalt mens du opholder dig på saltsyderiet. Det tager lidt tid, men har du tålmodighed kan saltet få en fin gyldenbrun farve og en mild røgsmag. Inden du går igang skal du købe en bøtte tørt salt og en pose savsmuld i butikken, så er du klar til at følge instruktionen som står på røgovnen. Man er som regel flere om at holde ovnen igang.

   
     

Lejrskole:
Kommer I til Læsø med en lejrskole kan I benytte Jer af en mængde specialtilbud ved saltsyderiet.
Læs mere

 
     

Faciliteter:
Ved P-pladsen har vi et halvtag og en åben plads med bænkeborde, hvor den medbragte mad kan nydes. Her er opstillet en grill til selvbetjening (medbring selv grillkul).
Læs mere

 
 
Læsø Saltsyderi | Hornfiskrønvej 3 | 9940 Læsø | tlf. 9849 1355 | salt@saltsyderiet.dk